Mano vardas Reksas ! O koks tavo ? Parašyk forume :)))

                                                                      

Per LRT – naujausios „Komisaro Rekso“ serijos

Komisaras Reksas Į LRT televiziją pirmadienį sugrįžta „Komisaras Reksas“ – garsiausias visų laikų vokiečių aviganis ir pirmasis keturkojis aktorius, kuriam norima pastatyti paminklą. Kad jis paminklo vertas, įrodys ir naujos jau vienuoliktojo sezono „Komisaro Rekso“ serijos, kurias LRT rodys pirmadieniais-ketvirtadieniais 18.45 val.

Milijonai vaikų visoje Europoje, paklausti, kuo garsėja Austrijos sostinė Viena, nedvejodami atsako: „Ten gyvena Reksas!”. Suaugusieji apie Vieną žino daugiau, tačiau Reksą jie myli ne mažiau. Nes Reksas, priešingai negu daugelis žmonių, niekada neiškrės kiaulystės, nepaliks, visuomet išklausys ir paguos…

Reksas – pats išmintingiausias iš visų kine vaidinusių keturkojų. Be jo Vienos policija – kaip be rankų. Jis tikrų tikriausias policijos komisaras, darbe vertinamas ne mažiau, negu jo šeimininkas.

Kiekvienoje „Komisaro Rekso“ serijoje – vis naujas nusikaltimas, kurį išaiškinti pavyksta tik išmintingojo vokiečių aviganio dėka. Jo uoslė ir instinktai neretai pasirodo pranašesni už aukštąsias kriminalistų technologijas.

Gera uosle ir nusikaltėlių psichologijos išmanymu pasižymi ir Rekso šeimininkas inspektorius Lorenzo Fabbri, kurį vaidina italas Kasparas Capparoni. Inspektorius Lorenzo darbe uolus ne mažiau, negu Reksas, tačiau kai horizonte pasirodo graži moteris, jo širdis kaipmat ištirpsta…

2012-aisiais austrų, vokiečių ir italų sukurtas „Komisaras Reksas“ ir naujausi jo nuotykiai – jau nuo vasario 18 dienos per LRT televiziją.

 

 

 

Ar esate užsiregistraves komisaro Rekso forume ?

View Results

Loading ... Loading ...

One Response Subscribe to comments


  1. Auguste

    Sveiki!

    Norejau paklausti, praziurejau reklama per Lrt televizija siandien. Gal zinot, ka ta reklama sake?

    Aciu

    Lie 09, 2013 @ 22:13

Atsakymas

*

Visos teisės saugomos ! Komisaras Reksas 2006-2024 Metai